Welkom op Sportstad-Utrecht.nl

Ben je benieuwd welke sporten er allemaal in Utrecht en bij jou in de buurt te doen zijn? Wil je weten welke sport er bij jou past? Of bij welke sportverenigingen je bijvoorbeeld terecht kunt met je U-pas? Op Sportstad-Utrecht.nl vind je jouw sport!

Alle sporten in kaart

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportverenigingen en locaties die de gemeente Utrecht rijk is. Op de kaart kan je in één oogopslag zien welke sporten er in de stad én bij jou in de buurt te doen zijn. Maak via de zoekmachine eenvoudig een selectie van de sportaanbieders die bij je passen. Zoek bijvoorbeeld op leeftijd, wijk, teamsport en sporten met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Alles over sporten en bewegen

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je ook handige informatie over sporten in Utrecht. Waar kan je terecht om een sportzaal te huren? Of voor advies over sporten en bewegen? Sportstad-Utrecht.nl helpt je op weg!

Leuk en interessant sportnieuws

Wekelijks houden we je op de homepage op de hoogte van wat er allemaal gebeurt in sportief Utrecht. Lees bijvoorbeeld de exclusieve column van Dafne Schippers of kijk in de kalender wat er de komende maand zoal gaat gebeuren.

Sportaanbieders

Ben jij sportaanbieder en heb je een profiel op Sportstad-Utrecht.nl, dan krijg je hier nog vóór 1 februari 2016 het beheer over. Je ontvangt voor die tijd een mail met informatie om in te loggen. Meer…..