Veelgestelde vragen

Waarom Sportstad-Utrecht.nl

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. Met Sportstad-Utrecht.nl willen we het Utrechters makkelijk maken om een leuke en passende sport- of beweegactiviteit te vinden.

Kan ik als sportaanbieder zelf een account aanmaken of aanpassen?

Sportaanbieders hebben de mogelijkheid om een bestaand profiel te beheren of een nieuw profiel aan te maken. Dit kan via de volgende link: https://www.sportstad-utrecht.nl/meld-je-aan-als-sportaanbieder/

Bij wie kan ik terecht met vragen over sportaanbod?

Op de profielpagina’s van de sportaanbieder staan contactgegevens. Met vragen over sportaanbod neem je contact op met de betreffende sportaanbieder.

Wie beheert Sportstad-Utrecht.nl?

De redactie wordt gevoerd door SportUtrecht.

Mijn sportaanbod staat vermeld op de site maar mijn profiel klopt niet?

Als sportaanbieder kun je zelf je profiel aanpassen door in te loggen. Lukt dit niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wat is een U-Pas?

De U-Pas is er voor mensen met een laag inkomen die wonen in Utrecht. Met een U-Pas kan je bij bepaalde sportaanbieders korting krijgen. Bij `meer zoekopties’ op deze website kan je zoeken op sportaanbieders die korting geven aan mensen met een U-Pas. Lees hier meer over de U-pas

Wat betekent Plussport?

Een sportaanbieder die de duiding `Plussport’ heeft biedt extra begeleiding voor mensen met een chronische aandoening. Bij `meer zoekopties’ op deze website kan je zoeken op sportaanbieders die dit aanbieden.

Kan ik op Sportstad-Utrecht.nl ook sportaanbieders buiten Utrecht vinden?

De website beperkt zich tot de stad Utrecht, Houten, Nieuwegein, De Bilt en Maarssen.

Kan ik een evenement in de kalender laten plaatsen?

Wij hanteren de volgende criteria voor evenementen in de kalender.

  • Het evenement heeft een relatie tot sporten, bewegen of een gezonde leefstijl én
  • Het evenement is toegankelijk voor Utrechters om aan deel te nemen of interessant om naar te kijken
  • Het gaat om een evenement in de Stad Utrecht, Nieuwegein, Ijsselstijn, Maarssen, De Bilt, Groenekan of Houten

Wanneer je evenement aan deze criteria voldoet kan je op de kalenderpagina klikken op de knop `Jouw evenement ook in de kalender’. Vul het formulier in, vervolgens neemt de redactie contact met je op.

Staan alle Utrechtse sportaanbieders op deze website?

Nog niet alle sportaanbieders staan op de website. Wij werken hard om alle aanbieders op Sportstad-Utrecht.nl te zetten. Hier hebben we de hulp van de sportaanbieders nodig. Daarom nodigen we alle sportaanbieders uit om een account aan te maken en hun sportaanbod te plaatsen!

Wat is SportUtrecht?

SportUtrecht is dé sportorganisatie in Utrecht. Iedereen kan bij SportUtrecht terecht voor zijn/haar vragen over sport en bewegen. Of het nu gaat om topsport, talentontwikkeling, breedtesport, laagdrempelige sportactiviteiten in de wijken en buurten, verenigingsadvies of belangenbehartiging: de medewerkers van SportUtrecht zijn er voor alle vragen. Meer informatie vindt je op de website van SportUtrecht
www.sportutrecht.nl

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018