Veelgestelde vragen

Waarom Sportstad-Utrecht.nl

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van Harten voor Sport en de VSU. Met Sportstad-Utrecht.nl willen we het Utrechters makkelijk maken om een leuke en passende sport of beweegactiviteit te vinden.

Kan ik als sportaanbieder zelf een account aanmaken of aanpassen?

Sportaanbieders krijgen de mogelijkheid om een bestaand profiel te beheren of een nieuw profiel aan te maken. Dit wordt mogelijk vanaf eind 1 februari 2016. Alle sportaanbieders die nu al een profiel hebben op de site ontvangen voor 1 februari 2016 een mail met instructies om in te loggen.

Bij wie kan ik terecht met vragen over sportaanbod

Op de profielpagina’s van de sportaanbieder staan contactgegevens. Met vragen over sportaanbod neem je contact op met de betreffende sportaanbieder.

Wie beheert Sportstad-Utrecht.nl

De redactie wordt gevoerd door Harten voor Sport in samenwerking met de VSU.

Mijn sportaanbod staat vermeld op de site maar mijn profiel klopt niet

Je ontvangt voor 1 februari een mail met instructies om in te loggen zodat je jouw aanbod kunt aanpassen. Wil jij voor die tijd iets laten aanpassen, stuur ons dan een mail.

Wat is een U-Pas?

De U-Pas is er voor mensen met een laag inkomen die wonen in Utrecht. Met een U-Pas kan je bij bepaalde sportaanbieders korting krijgen. Bij `meer zoekopties’ op deze website kan je zoeken op sportaanbieders die korting geven aan mensen met een U-Pas. Lees hier meer over de U-pas

Wat betekent Plussport?

Een sportaanbieder die de duiding `Plussport’ heeft biedt extra begeleiding voor mensen met een chronische aandoening. Bij `meer zoekopties’ op deze website kan je zoeken op sportaanbieders die dit aanbieden.

Kan ik op Sportstad-Utrecht.nl ook sportaanbieders buiten Utrecht vinden?

De website beperkt zich tot de stad Utrecht, Houten, Nieuwegein, De Bilt en Maarssen.

Kan ik een evenement in de kalender laten plaatsen?

Wij hanteren de volgende criteria voor evenementen in de kalender.

  • Het evenement heeft een relatie tot sporten, bewegen of een gezonde leefstijl én
  • Het evenement is toegankelijk voor Utrechters om aan deel te nemen of interessant om naar te kijken

Wanneer je evenement aan deze criteria voldoet kan je op de kalenderpagina klikken op de knop `Jouw evenement ook in de kalender’. Vul het formulier in, vervolgens neemt de redactie contact met je op.

Staan alle Utrechtse sportaanbieders op deze website?

Nog niet alle sportaanbieders staan op de website. Wij nodigen alle sportaanbieders uit om een account aan te maken en hun sportaanbod te plaatsen! Dit zal mogelijk zijn vanaf 1 februari.

Wat is Harten voor Sport?

Harten voor Sport heeft de missie om sporten en bewegen te stimuleren onder de bewoners van Utrecht. Meer informatie over Harten voor Sport vindt je op de website.

Wat is de VSU?

De VSU staat voor Vereniging Sport Utrecht. De VSU biedt ondersteuning aan, en behartigt de belangen van Sportverenigingen en Topsporters. Meer informatie vindt je op de website van de VSU.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van Harten voor Sport en de Vereniging Sport Utrecht. © 2018

VSU-logo