Utrechtse Sportkrant


De
Utrechtse Sportkrant is een onafhankelijk sportweekblad gemaakt door fotografen en journalisten die “iets hebben met sport”. Het doel: het rijke verenigingsleven en de sportcultuur in Utrecht versterken. Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe editie. Sportstad-Utrecht.nl publiceert wekelijks een van deze verhalen op haar voorpagina.

Aantrekkelijk aanbod voor clubs

Als leden van sportvereniging een jaarabonnement op de Utrechtse Sportkrant afsluiten, komt jaarlijks en zolang het abonnement loopt €10 ten goede aan die vereniging. Dit is goed voor de leden én voor de vereniging: wekelijks ontvangen de leden verrassende en interessante sportverhalen uit de regio op hun deurmat en de vereniging wordt met een extra bedrag gesteund. Klik hier voor meer informatie.

Word abonnee!
Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van het Utrechtse sportnieuws? Neem dan een abonnement op de Utrechtse Sportkrant! U heeft de keuze tussen de papieren editie die u wekelijks op vrijdag in uw brievenbus ontvangt of een digitale editie die per mail wordt toegestuurd.