Utrecht blijft in beweging!

Alternatieve sportmogelijkheden tijdens coronaquarantaine

De ontwikkelingen rondom het coronavirus legt ook de Utrechtse sportwereld plat. Conform de landelijke richtlijnen is de maatregel genomen om sportactiviteiten en evenementen niet door te laten gaan. Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven. Sportaccommodaties zijn gesloten en de trainingen op de sportclubs zijn afgelast.

Uiteraard gaat Utrecht niet bij de pakken neerzitten. Zo zijn er al diverse alternatieve manieren gespot om de Utrechters in beweging te brengen. Topsporters bedenken sportieve challenges, buurtsportcoaches maken filmpjes van online beweeglessen en sportverenigingen geven hun leden “huiswerk” om fit te blijven.

Op deze pagina hebben we een leuke verzameling van deze online sportmogelijkheden op een rijtje gezet. Deze zullen we ook delen via onze Facebookpagina en Twitter met #sportutrechtinbeweging.

Tafeltennis

Tennis

Bootcamp

Voetbal

Dans

Taekwondo

Karate

Judo en stoeilessen

Freerunning

Fitness

Sporten voor (jonge) kinderen

Gymmen en bewegen

Bewegen voor ouderen

Yoga en pilates

Wijksportteams

Vlogs sportpsychologen

 

Of doe mee met een van onderstaande live trainingen

Tips en ideeën zijn welkom!
Heb je zelf een tip of goed idee? Laat het ons weten via info@sportstad-utrecht.nl

Deze lijst wordt continue aangevuld. 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018