Sportprijs Utrecht 2016

Tijdens een feestelijke avond in de Jaarbeurs Utrecht worden de winnaars bekendgemaakt van de Sportprijs Utrecht 2016.

Ga naar het kampioenenoverzicht voor een overzicht van de kanshebbers voor de titel van sportman – sportvrouw – sporttalent – sportploeg.

Voor de categorieën sportcoach, sportvereniging en sportvrijwilliger kan iedereen een voordracht doen. Op dit moment zijn de voordrachten geopend en tot 15 december kun je een voordracht doen. Klik hier om direct naar het formulier te gaan.

Heb je een mooie sportfoto gemaakt (in Utrecht)? Dan dan mee met de fotowedstrijd, stuur je foto in via fotowedstrijd@sportutrecht.nl. Meer weten over de fotowedstrijd? Klik dan hier.

Klik hier voor het nieuwsbericht met de winnaars Sportprijs Utrecht 2015 of klik hier voor de speciale editie van de nieuwsbrief.

Wie

Utrechtse sporters, vrijwilligers en sportclubs

Waar

Jaarbeurs Utrecht

Wanneer

15 februari 2017

Meer informatie

Ga voor meer informatie en leuke berichten naar de website van de sportprijs

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018