Sportkampen van Sportivun in Utrecht!

In de herfstvakantie organiseert Sportivun een superleuk multi-sport dagkamp en een bobo vakantiekamp in Sportcentrum de Galgenwaard in Utrecht. De kampen zijn van 24 t/m 26 oktober.

Multi-sport dagkamp

Tijdens de multi-sport dagkampen van Sportivun doen we veel verschillende dingen. Zo is er een teamsportdag, waarbij je ’s ochtends training krijgt in een bepaalde sport en er ’s middags toernooitjes plaatsvinden, zodat jij kan laten zien hoe goed je in die sport bent geworden. Maar we gaan bijvoorbeeld ook bubbelvoetbal spelen, waarbij je rond mag rennen in een grote opblaasbare voetbal!

Bobo vakantiekamp

In samenwerking met het educatieve kleutertijdschrift Bobo organiseert Sportivun dagkampen voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar: fun voor kleuters dus, op een manier die helemaal aansluit bij de belevingswereld van het jonge kind.

Alle multi-sport dagkampen en Bobo vakantiekampen van Sportivun zijn inclusief lunch, tussendoortjes en drinken. De kampen staan daarnaast onder leiding van professionele begeleiders en coördinatoren. Kosten zijn €99,-

De inschrijvingen gaan hard en daarmee lijken de kampen al vroegtijdig vol te zitten. Meld je daarom snel aan!

Meer weten of aanmelden? Zie www.sportkampenvansportivun.nl/utrecht

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018