Sportfestival

Dit mag je niet missen! Festivalfans, families, sportievelingen, iedereen uit heel Nederland is van harte uitgenodigd op dit gezellige en actieve festival in het Griftpark. Op zondag 25 september wordt de Nationale Sportweek groots afgesloten met het Sportfestival in het Utrechtse Griftpark. Een uitgebreid aanbod van muziek, topacts, heerlijk eten en meer sporten dan je op één dag kunt doen, zorgen voor een onvergetelijke dag.

Topartiesten
Op het grote podium middenin het Griftpark wordt om 12.00 uur het Sportweek Festival officieel gestart met een warming up gegeven door sportpromotor en voormalig topschaatster Annamarie Thomas. Samen met sportpromotors Innocent AnyanwuJoris PutmanMonique KalkmanKiran Badloe en Mieke Cabout wordt een dag vol sporten en beleven sportief ingeluid. Daarna volgt een afwisselend podiumprogramma vol sport en entertainment. Zo zijn er diverse demonstraties zoals dansen, aerobic en taekwondo afgewisseld door spetterende optredens van topartiesten O’G3ne, Sharon Doorson, B-Brave en Maan en van superband Queens Jelly! Nederlands rapper Brainpower neemt de presentatie op zich.

Aan het einde van het podiumprogramma, om 17.30 uur worden 10 prachtige foto’s van sportfotograaf Klaas Jan van der Weij geveild. De opbrengst van de veiling gaat in zijn geheel naar het Jeugdsportfonds.

Foodtrucks
Naast sport en entertainment zijn er allerlei foodtrucks met heerlijke snacks zoals poffertjes, saté en lekkere belegde broodjes. Genoeg om de stevige trek na een inspannende sportactiviteit te stillen!n

Kom met het hele gezin naar het Sportfestival en maak er een sportieve, gezonde én gezellige dag van voor de hele familie! Binnenkort een uitgebreid overzicht van het programma.

 

Sportfestival