Sportaanbod voor mensen met een beperking beter vindbaar

Het aangepast sporten aanbod in Utrecht is nu makkelijker te vinden op Sportstad-Utrecht.nl. We hebben de site verbeterd om het voor mensen met een beperking makkelijk te maken passend sportaanbod te vinden. Geef in het filter aan welke beperking je hebt en je ziet direct bij welke sportaanbieders in Utrecht je terecht kan. Kies voor de lijstweergave of kijk op de kaart wat er bij jou in de buurt te doen valt.

Compleet overzicht

We hebben ons best gedaan om al het aangepast sporten aanbod in Utrecht in kaart te brengen en een plek te geven op de website. Onder aangepast sporten aanbod verstaan we specifiek sportaanbod dat buiten de reguliere trainingen of lessen om valt. Ben jij sportaanbieder en heb je aangepast sportaanbod maar staat dit nog niet op Sportstad-Utrecht.nl? Neem dan contact met ons op via info@sportstad-Utrecht.nl. Wij maken het dan voor jou mogelijk om je aangepast sporten aanbod toe te voegen aan de website.

Unieksporten.nl

Het aangepast sporten aanbod op Sportstad-Utrecht.nl wordt automatisch toegevoegd aan de website Unieksporten.nl, een initiatief van van Fonds Gehandicaptensport. Unieksporten.nl heeft al een groot deel van het aangepast sporten aanbod in Nederland in kaart gebracht. Middels de koppeling met Sportstad-Utrecht.nl is daar nu de gemeente Utrecht bijgekomen. Komend jaar zal ook het aanbod uit de regio worden toegevoegd.

Consulenten aangepast sporten

Wil jij meer informatie over aangepast sporten in Utrecht? Bekijk op deze pagina welke organisaties zich in Utrecht inzetten voor aangepast sporten en met wie je contact kunt opnemen voor advies.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018