Sportaanbieder

Zwemschool-Utrecht, echt goed!

Over Zwemschool-Utrecht, echt goed!

“Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dan kun je het maar beter gezellig en goed doen”.

We geven zwemles aan kinderen en volwassenen.

Zwemles voor kinderen: Wij geven zwemles aan kleine groepjes kinderen bij revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht.

Zwemles voor volwassenen: We  bieden zwemles voor vrouwen  en zwemles voor mannen aan, bij het UMCU zwembad, in Utrecht. Kijk voor meer informatie op onze website www.zwemschool-Utrecht.nl  

We werken met kleine groepjes er is weinig afleiding is en we kunnen u veel aandacht geven.

snelcursus. zwemles in kleien groepjesKinderen: Onze KNZB SuperSpetters 10-maanden cursus is een goede en leuke cursus. De kinderen leren “echt goed” zwemmen in een overzichtelijke periode van 10 lesmaanden. Deze cursus is voor kinderen vanaf 5 jaar. Het erkende KNZB SuperSpetters diploma staat voor het A,B en C-diploma in één Zwemdiploma. ( dit om te voorkomen dat kinderen voortijdig stoppen met de zwemles)

Na het behalen van je SuperSpetters diploma moeten de kinderen de zwemvaardigheden blijven oefenen zodat de kinderen het zwemmen niet verleren …Daarom organiseren we regelmatig Terugkom zwemlessen voor kinderen die bij ons hebben afgezwommen.

Wilt u veranderen van zwemschool of dat uw kind nog beter leert zwemmen dan kunt u naar onze Overstappen van zwemschoolHeeft u kind minimaal A of bijna het A-diploma, mail ons dan voor de mogelijkheden.

Sporten

  • Zwemles

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
zwemles voor vrouwen
Ma.
19:00 - 21:15
Heidelberglaan 100
zwemles voor mannen
Do.
19:45 - 20:30
Heidelberglaan 100
SuperSpetter Zwemles
Rembrandtkade 10