Sportaanbieder

Zwemschool-Utrecht, echt goed

Over Zwemschool-Utrecht, echt goed

Leren zwemmen doe je maar een keer in je leven, dan kun je het maar beter gezellig en goed doen.

Wij geven zwemles aan kleine groepjes aan kinderen en volwassenen op 3 locaties in zwembaden in Utrecht:

  • De Hoogstraatsnelcursus. zwemles in kleien groepjes
  • UMC Ziekenhuis
  • Bartiméus in Driebergen/ Doorn.

Onze KNZB SuperSpetter snelcursus is een goede en leuke cursus. De kinderen leren “echt goed” zwemmen in een overzichtelijke periode van 10 lesmaanden. Deze cursus is voor kinderen vanaf 5 jaar in Utrecht. Het KNZB SuperSpetters diploma staat voor het A,B en C-diploma in één Zwemdiploma.

Voor volwassenen hebben we zwemles voor vrouwen in ons zwembad in Doorn en bij het UMC, in Utrecht.

Het werken met kleine groepjes is erg persoonlijk en gezellig. Kinderen die niet goed mee kunnen komen in grote groepen of de massa van de reguliere zwembaden kunnen dit bij ons vaak wel. De groepjes zijn zeer klein zodat er weinig afleiding is en we veel aandacht aan uw kind kunnen geven.

Voor kinderen die niet een hele lange concentratieboog hebben, kinderen die gebaat zijn bij een kleine groep of een beperking hebben, bieden we SuperSpetters Special zwemles aan in Driebergen -Doorn. Bel ons gerust indien u hier meer informatie over wilt hebben.

Wilt u veranderen van zwemschool of dat uw kind nog beter leert zwemmen dan kunt u naar onze Overstappen van zwemschoolHeeft u kind minimaal A of bijna het A-diploma, mail ons dan voor de mogelijkheden.

Na het behalen van je SuperSpetters  diploma  moeten de kinderen de zwemvaardigheden blijven oefenen zodat de kinderen het zwemmen niet verleren …Daarom organiseren we regelmatig Terugkom zwemlessen voor kinderen die bij ons hebben afgezwommen.

Sporten

  • Zwemles

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
zwemles voor vrouwen
18:30 - 19:15
Heidelberglaan 100
zwemles voor vrouwen
Heidelberglaan 100

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs