Sportaanbieder

Zwamabayo

Over Zwamabayo

Welkom bij Zwamabayo; bij velen ook wel bekend onder de naam Zwangerschapsyoga Houten. Praktijk Zwamabayo staat voor zwanger, massage, baby en yoga.

In de praktijk vindt begeleiding van zwangeren , kersverse ouder(s) en baby’s en peuters plaats met behulp van yoga en massages. Neem gerust een kijkje op de website om meer te weten te komen over de zwangerschapsyogalessen om je voor te bereiden op de bevalling en de periode daarna. De ná-yoga lessen waarbij er speciale aandacht is voor aansterken van bekkenbodem- en buikspieren en hoe je sommige oefeningen samen met je baby kan doen.

De zwangerschapsmassages op een speciale massagetafel met borst- en buikuitsparing waarbij je als zwangere op je buik kan liggen. Dit alleen al is vaak een enorme verademing voor de zwangere.

En omdat kinderen het heerlijk vinden om gemasseerd te worden en je door het geven van de massage ook beter leert de lichaamstaal van je kindje te begrijpen is er de cursus baby- of peutermassage. Ook zijn er peuter yoga lessen.

Sporten

  • Peuter -en Kleutersport
  • Yoga en meditatie
  • Yoga