Sportaanbieder

Your Personal Training

Over Your Personal Training

Je beseft dat het belangrijk is om gezond en vitaal te zijn en te blijven. De meesten hebben al pogingen gedaan om te sporten, gezond te eten en leefstijl te veranderen. Er zijn helaas ook genoeg excuses, waardoor je er niet in slaagt om tijd en energie te (blijven) steken in sport en beweging. Wat de reden of het excuus ook mag zijn: de gevolgen liegen er niet om. Een verhoogd risico op overgewicht, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, stress gerelateerde aandoeningen, waaronder tekort aan energie, een verminderd (zelf)vertrouwen en grote kans op een Burn-out!

Stop met excuses en start nu met Personal Training!
De Personal Trainer is daarbij de ‘stok achter de deur’ die je nodig hebt om te komen tot zichtbare en meetbare resultaten. Your Personal Training is het platform, waar de beste Personal Trainers jou helpen met het behalen van sportieve doelstellingen. Zij zijn trainer, coach, aanspreekpunt, motivator en ‘entert(r)ainer’.

Een gratis en vrijblijvend gesprek vinden ze vanzelfsprekend. Vertrouwen is de basis van de samenwerking en een van de belangrijkste pijlers voor succes.

Sporten

  • Bootcamp
  • Personal training
  • Kickboksen