Sportaanbieder

Yoga for NAH

Over Yoga for NAH

Yoga for NAH is toegankelijk voor iedereen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Voor iedereen zal een aanpassing bedacht worden mocht dat nodig zijn.

Geertje, de docente, heeft zelf ook NAH en uit eigen ervaring met yoga in relatie tot NAH is zij begonnen met dit aanbod.

De lessen worden gegeven in een kleine groep van max. 8 personen in een rustige ruimte om tot fysieke en mentale rust te komen.

Voorlopig worden de lessen om de week op vrijdag van 15:15-16:45 uur aangeboden. In de toekomst komt er ook wekelijks aanbod.

Neem contact op met Geertje voor correcte data of meer informatie.

Via Facebook worden er events aangemaakt voor de lessen. Deze events worden gecommuniceerd in de groep ‘Hersenletsel, NAH en restverschijnselen’.

De locatie is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Men dient een trap af te kunnen naar de werfkelder aan het water waar de lessen worden gegeven.

Yoga

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Niet aangeboren hersenletsel

Yoga for NAH is toegankelijk voor iedereen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Voor iedereen zal een aanpassing bedacht worden mocht dat nodig zijn. Geertje, de docente, heeft zelf ook NAH en uit eigen ervaring met yoga in relatie tot NAH is zij begonnen met dit aanbod. De lessen worden gegeven in een kleine groep van max. 8 personen in een rustige ruimte om tot fysieke en mentale rust te komen. Voorlopig worden de lessen om de week op vrijdagen van 15:15-16:45 uur aangeboden. In de toekomst komt er ook wekelijks aanbod. Neem contact op met Geertje voor correcte data of meer informatie. Via Facebook worden er events aangemaakt voor de lessen. Deze events worden gecommuniceerd in de  groep 'Hersenletsel, NAH en restverschijnselen'. De locatie is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Men dient een trap af te kunnen naar de werfkelder aan het water waar de lessen worden gegeven.

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Vrijdag
15.15 - 16.45
18+
Oudegracht 44