Sportaanbieder

Weerbaarheids Academie The Colosseum

Over Weerbaarheids Academie The Colosseum

The Colosseum is een sportacademie gespecialiseerd in Kickboksen. Onze doelstelling is dat de toegankelijkheid voor de bovengenoemde sport groot is. In onze academie creëren wij een zeer lage drempel zodat een ieder, van recreant tot wedstrijdsporter zich op zijn of haar gemak voelt. The Colosseum is ook de thuishaven van Peter Aerts, Jahfarr Wilnis, Jason Wilnis,Grote Mo Boubkari, Brian Douwes, Tom Duivenvoorde, Joey Kaptijn, Jeremy Blijd en vele andere professionele vechters.

Alle disciplines worden beoefend in onze professionele trainingsfaciliteit. Wij beschikken over 400 m2 trainingsruimte welke is voorzien van een mattenvloer, bokszakken, boksring en krachthoek. Verder zijn alle andere hulpmiddelen voor de bovengenoemde disciplines ruim aanwezig.

De bovengenoemde discipline wordt gedoceerd door mensen die in de diverse sporten hun sporen reeds hebben verdiend. Tevens zijn alle trainers gecertificeerd sportdocent. Het kickboksen wordt gedoceerd door Danny de Vries, Daan Kortland, Willem van der Mark, tevens eigenaren van de sportacademie, Ashwin Chan-a-Hung en Erik van Ouwerkerk.

Er is ook kickboksen voor kinderen onder leiding van Jahfarr Wilnis en Patrick van Ditmarsch.

Heeft u interesse om te kickboksen, volg dan een gratis proefles!