Sportaanbieder

Volleybalvereniging Van Slag

Over Volleybalvereniging Van Slag

Van Slag is de grootste volleybalvereniging voor studenten in Utrecht. Elk jaar heeft Van Slag weer zo’n 450 leden die op de dinsdagavond enthousiast volleyballen.

Heb je een vraag, mail ons dan: bestuur@vanslag.net

Dinsdagavond wedstrijden
Elke dinsdagavond worden er op 8 verschillende niveaus wedstrijden gespeeld. Van Slag speelt een interne competitie dus je speelt altijd tegen andere Van Slaggers. Er zijn dus alleen wedstrijden op dinsdagavond en er wordt niet standaard getraind. De teams zijn allemaal gemengd en er moeten altijd minimaal 2 dames in het veld staan. Tijdens een seizoen worden 7 rondes gespeeld van 5 wedstrijden. Elke ronde strijd je voor een plekje in een hogere poule of tegen degradatie naar een lagere poule.

Trainingen
Bij Van Slag is niemand verplicht te trainen, maar we bieden wel trainingsreeksen aan op de woensdagavond. De trainingen worden gegeven op vier niveau’s door bekwame en enthousiaste leden. Ook is er de mogelijkheid om cursussen van Olympos te volgen.

Sfeer en Extra’s
Omdat we een interne competitie spelen leer je heel makkelijk veel Van Slaggers kennen. Op het veld, maar zeker ook in de kantine. Als je zin hebt kan je tot in de late uurtjes napraten in het sportcafé van Olympos. Naast de standaard wedstrijdavonden op dinsdag worden er diverse andere activiteiten georganiseerd zoals een aantal keer per jaar een toernooi, Cycling Dinner en het jaarlijkse Van Gras toernooi. In de zomer kan je ook nog steeds actief zijn, bijvoorbeeld op het beachvolleybalveld.

Kortom, Van Slag is een levendige, gezellige vereniging waar niets verplicht is en alles mag.

Om lid te kunnen worden moet je per 1 september de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben.

Sporten

  • Volleybal