Sportaanbieder

V.V. Voorwaarts

Over V.V. Voorwaarts

v.v. Voorwaarts Utrecht, opgericht in 1907, is een voetbalvereniging met een sterk sociaal en sportief karakter.

Voetbalvereniging Voorwaarts Utrecht is gelegen op het mooie sportpark ‘de Berekuil’ in Voordorp. Wekelijks genieten meer dan 20 teams van de trainingen en wedstrijden op onze voetbalclub en in de zaal.

Voorwaarts is een van de oudste voetbalclubs in Utrecht met een sterk sociaal en sportief karakter. Omdat wij het belangrijk vinden om niet alleen op sportief terrein actief te zijn, maar ook een echte warme club te vormen, is Voorwaarts betrokken bij tal van sociale evenementen. Zo worden jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd, variërend van viswedstrijden en een sinterklaasfeest tot een bingo en klaverjasavonden. Daarnaast zijn wij ook gastheer van de maandelijkse Berekuilloop. Natuurlijk streven wij ernaar onze teams zo goed mogelijk te laten voetballen. Wat echter bij alle elftallen centraal staat, zijn spelplezier en vriendschap. Deze begrippen lopen als een rode draad door onze vereniging, Dit wordt onder meer gestimuleerd door middel van de verschillende Voorwaarts Toernooien en feestavonden. Om de club in al deze activiteiten te steunen helpen vele vrijwilligers.

Voorwaarts wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan leden. Studentenelftallen tot seniorenteams: ze zijn bij Voorwaarts vertegenwoordigd. Elke week spelen de teams van binnen en buiten Utrecht een wedstrijd op ons veld of in de zaal. Na de wedstrijden zijn er veel mensen die in het clubhuis, het naar onze erevoorzitter vernoemde Jan Koenhein Paviljoen, genieten van de derde helft. Ons clubhuis wordt door velen ervaren als een warm bad.

Sporten

  • Voetbal
  • Zaalvoetbal