Sportaanbieder

UTTC

U-pas geschikt

Over UTTC

UTTC is in 1930 opgericht en daarmee de oudste tafeltennisvereniging van ons land. Momenteel heeft de vereniging ongeveer 16 jeugdleden en 78 senioren. Jong of oud, fanatiek of rustig een balletje spelend, het kan bij UTTC.

Sinds 2013 zijn we gehuisvest binnen het scholencomplex aan de Duurstedelaan 14a. We beschikken over onze eigen kantine waar het na de training of tijdens de wedstrijden goed toeven is. Je kunt via de grote ramen goed uitkijken op beide zalen.

Alle leden van UTTC kunnen meedoen aan trainingen gegeven door Wouter Kerpershoek en Tijmen Romijn twee zeer ervaren en gediplomeerde trainers. De trainingen zijn bedoeld voor zowel beginnende als ervaren spelers.

Ook is er op woensdagmiddag van 14:00 – 15:30 uur gelegenheid voor 50-plussers om onder leiding van Tobias Lamers te tafeltennissen. Daarbij staat niet de prestatie centraal, maar vooral het bewegen en de gezelligheid. Kom een keertje kijken en meedoen! Naast trainen kan er op maandag en vrijdag vrij gespeeld worden.

De thuiswedstrijden voor de competitie spelende senioren op verschillende niveaus zijn ook op maandag en vrijdag. De jeugd speelt competitie op de zaterdag. Verder worden er bij UTTC ook toernooien georganiseerd.

Denk je er over bij ons lid te worden? Dan kun je altijd eerst twee keer gratis meespelen. Je kunt bij wouter@uttc.nl terecht met al je vragen over het meespelen bij UTTC en het lid worden van UTTC.

Sporten

  • Tafeltennis