Sportaanbieder

Utrechtse Sportstichting Samen Verder – USSV

U-pas geschikt

Over Utrechtse Sportstichting Samen Verder – USSV

Bij Utrechtse Sportstichting Samen Verder-USSV bieden we zwemmen aan voor mensen met een verstandelijke beperking. Het zwemmen gebeurt onder begeleiding van 1 of meer vrijwilligers en soms samen met een professionele trainer. Bij USSV telt iedereen mee, samen zwemmen in Den Hommel.

Hieronder kunt u meer lezen over het zwemmen.

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Zaterdag tussen 10.00 en 11.45 zwemmen wij in Zwembad “Den Hommel.” Het eerste uur in het doelgroepenbad, lekker warm. Om 10:30 uur gaan we met deelnemers die een zwemdiploma hebben, baantjes trekken en een wedstrijdje doen in het diepebad. Zo kun je alvast trainen voor eventuele zwemwedstrijden. Om 11.00 uur gaan we met z’n allen naar het recreatiebad en drinken we samen een glaasje limonade. Als er iemand jarig is geweest wordt er vaak uitgedeeld. Dat is natuurlijk heel gezellig. Daarna gaan we nog van 11.15 -11.45 uur zwemmen in het recreatiebad. Je kunt je daar naar hartelust uitleven. bv: van de glijbaan gaan, naar buiten zwemmen, in de stroomversnelling en niet te vergeten in de warmwaterbaden.

Wij allen hebben het heel gezellig met elkaar, dus kom gerust een keer kijken of gelijk meedoen mag ook. Je mag zelfs 3x komen voor dat je beslist om lid te worden van de club. De kosten voor de deelnemers bedragen per kalenderjaar €90,-.  Bent u in het bezit van een geldige U-pas, dan krijgt u, als uw U-pas budget het toelaat, €45,- retour.

Dus hopelijk tot ziens in het zwembad!

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Zaterdag
10.00 - 11.45
iedereen
Kennedylaan 5