Sportaanbieder

UTKA Ultimate

Over UTKA Ultimate

Utka Ultimate is een Utrechtse studentenvereniging voor Ultimate Frisbee. De groep onstond toen een aantal ervaren en enthousiaste spelers een eigen vereniging wilden opzetten speciaal voor studenten. Met hulp van Windmill zijn we uitgegroeid tot een gezellig en levendige vereniging. We zijn een groep die iedereen onthaald en waarin je je meteen thuis voelt. Iedereen kan meedoen met de trainingen en wedstrijden, je ervaring speelt hierin geen rol. Onze focus ligt vooral in het genieten van Ultimate; samen als één team. Voel je welkom om eens op een training langs te komen om te kijken of het ook iets voor jou is!

Sporten

  • Ultimate Frisbee

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Pick-up
Ma.
18:00 - 19:30
Uppsalalaan 3
meer info

Elke maandag avond spelen we op Sportpark Olympos pick-up. Pick-up betekent dat we niet een reguliere training volgen, maar twee uur lang wedstrijdjes tegen elkaar spelen. Spelers van alle niveaus zijn welkom!

Training
Wo.
20:00 - 22:00
Uppsalalaan 3
meer info

Eén keer per week op de woensdagavond trainen we van 20.00 tot 22.00. Daarna is het tijd voor een gezellige borrel in de kantine van Sportpark Vechtzoom. In de winter verhuizen we naar binnen en zullen de indoor trainingen zich plaats vinden in de sporthal op Trumanlaan 60c in Utrecht.

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
Olympas
1 keer per jaar
€140
Contributie
1 keer per jaar
€30