Sportaanbieder

U-Track Derde Helft

Over U-Track Derde Helft

Ouderen uit Utrecht en omgeving zijn welkom bij sportvereniging U-Track om voor activiteiten binnen De Derde Helft. De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds voor mensen die actief in het leven (willen blijven) staan en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek.

Ontmoetingsplek atletiekbaan Maarschalkerweerd
Iedereen is bij U-Track van harte welkom om elkaar te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers zoals OldStars Running, kaartspelen, wandelen, fitness oefeningen buiten en ook diverse workshops. Het trainingsaanbod is zo ingericht dat iedereen mee kan doen op zijn of haar niveau.

Wat is OldStars running?
Met OldStars running wordt door trainingsaanbod met aangepaste loopvormen en accent op coördinatie en kracht het aanpassingsvermogen vergroot en zal aantoonbaar het valrisico en de kans op blessures verminderen. Naast beginnende lopers is OldStars running geschikt voor oudere ervaren lopers en een grote groep senioren die er wat betreft niveau tussenin zit.  Een aantal mensen op leeftijd traint al mogelijk vele jaren, maar te eenzijdig, te weinig gevarieerd en alleen of in kleine groepjes. Er is ook alle ruimte voor ontmoeting en ontspanning.

U-Track Derde Helft is elke dinsdag open van 10.00 tot 12.30 op de atletiekbaan Maarschalkerweerd.

Meer info zie: u-track.nl/derdehelft of neem contact op met Karola Mulder via verenigingsmanager@U-Track.nl of (06) 13 16 93 75 of Helma Goedings via (06) 22 26 03 72.

Sporten

  • Atletiek
  • Conditietraining
  • Hardlopen