Sportaanbieder

Tennisvereniging de Doordraaiers

Over Tennisvereniging de Doordraaiers

Tennisvereniging LTV de Doordraaiers is opgericht op 24 september 1968. De eerste locatie met 2 betonbanen was de voormalige veilinghal op het industrieterrein “De Schaft”. Hier is ook de naam ontstaan (namelijk vanwege het hele jaar “door te kunnen draaien”).
De vereniging is in 1997 verhuisd naar de huidige  locatie, die aan de rand van de bebouwing ligt. Dit keer buiten de rondweg. Sinds 2013 beschikt de vereniging over 2 nieuwe gravel premium plus banen waardoor en ook na stevige regen snel weer gespeeld kan worden.
Opvallendste aspect van de vereniging zijn de vele vrijwilligers die snel klaarstaan om allerhande activiteiten tot een goed einde te brengen. Het onderhoud, het paviljoen en het jaarlijkse opzetten van de blaashal. Het zorgt voor een ongedwongen sfeer waarin de vereniging ‘van ons allemaal’ is.
Het spelniveau van de leden varieert van 3 tot 9 en door de jaarlijkse instroom van voldoende nieuwe leden via de introductiecursus is de groep met speelsterkte 8  ook  goed vertegenwoordigd. Samengevat: een bruisende vereniging met voor iedere sterkte wat wils.