Sportaanbieder

TC de Uithof

Over TC de Uithof

TC de Uithof is met ongeveer 550 leden de grootste studententennisvereniging van Utrecht én Nederland. TC de Uithof biedt naast de vele tennisactiviteiten zoals trainingen, voor- & najaarscompetitie, het open toernooi en de clubkampioenschappen, interne competitie en toernooien, ook veel gezelligheid. Jaarlijkse hoogtepunten zijn het introductieweekend, themafeesten, ledenweekend, gala, wintersport, uitwisselingen met andere Nederlandse studentensportverenigingen en het bezoeken van de Davis Cup en Roland Garros. Verder heeft TC de Uithof elke donderdag een clubavond, waarvan elke eerste donderdag van de maand om 21.00 uur een borrel in de stamkroeg, café de Rex. 

Niveaus

Zowel beginnende als gevorderde tennissers kunnen bij TC de Uithof terecht. Trainingen worden gegeven op alle niveaus. Er spelen competitieteams op vrijdag, zaterdag en zondag. En voor de beste spelers van de vereniging is een selectie opgericht waarin hard en op hoog niveau wordt getraind. Momenteel komt het eerste team van TC de Uithof uit in de tweede klasse gemengd op zondag.

Het tennisseizoen loopt het hele jaar door met diverse activiteiten zoals de wintercompetitie, de KNLTB voor- en najaarscompetitie en conditietrainingen.

Sporten

  • Tennis