Sportaanbieder

tc Atalanta

Over tc Atalanta

Tc Atalanta is de grootste tennisvereniging van Houten en daarmee dé tennisclub in Houten. De vereniging kenmerkt zich door het feit dat er voor elke niveau en elke leeftijd wat te doen is op het gebied van tennis en er op elk niveau getennist wordt.

De tennislessen worden bij tc Atalanta verzorgd door een tennisschool, WeTennis. De leiding hiervan ligt in handen van Stephanie Rottier, een voormalig top 30 tennisster van de wereld. Het hele jaar door wordt er les gegeven m.u.v. de schoolvakanties. Lessen zonder lidmaatschap van tc Atalanta is helaas niet mogelijk.

Gezelligheid is belangrijk bij de vereniging. Ze streven ernaar om minimaal 2 maal per jaar een feest te organiseren voor de senioren. Voor de junioren wordt er het hele jaar van alles georganiseerd, vaak rondom competitie en toernooien maar ook een bezoek aan het ABN Amro tennistoernooi is al meerdere malen georganiseerd.

Sporten

  • Rolstoeltennis
  • Racketsport
  • Tennis

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

In het zomerseizoen biedt tc Atalanta iedere maandagavond g-tennis aan voor mensen vanaf 18 jaar oud met een verstandelijke beperking. Momenteel bestaat de groep uit 6 enthousiaste leden, zowel mannen als vrouwen.
Iedere maandagavond train je onder begeleiding van een enthousiaste trainster de basistechnieken van het tennissen. Plezier staat voorop!

G-tennis lidmaatschap €150,-

Dit lidmaatschap is bedoeld voor leden met een verstandelijke beperking. Dit lidmaatschap is inclusief 16 tennislessen van een uur op maandagavond tussen 19.00 en 20.00. Het lidmaatschap geeft recht op deelname aan activiteiten die door de commissie G-tennis georganiseerd worden tussen maart en november. Soms zijn dit aparte activiteiten voor deze groep, soms wordt aansluiting gezocht bij andere clubactiviteiten.

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Maandag
19.00 - 20.00
18+
Kruisboog 8