Sportaanbieder

SV Houten

U-pas geschikt

Over SV Houten

SV Houten is inmiddels een bekende naam in het amateurvoetbal in de regio Utrecht en de verre omgeving. De in 1933 opgerichte vereniging investeert al jaren succesvol in haar jeugdopleiding. De vereniging verwacht daar de komende seizoenen de revenuen van terug te zien bij het eerste elftal. Maar SV Houten is meer dan dat.

Traditioneel is SV Houten een club bij uitstek van getalenteerde voetballers die zich maximaal willen ontplooien. Dat blijft ook in de toekomst zo, sterker nog: de club is bezig de randvoorwaarden voor goede voetbalprestaties verder te verbeteren. Maar SV Houten wil ook voor de recreatieve speler een aantrekkelijke club zijn.

De vereniging wil haar leden maximaal plezier bieden. Door veel en leuke voetbalactiviteiten te ondernemen, door het contact tussen de leden onderling te stimuleren, door intern goed te communiceren en door goede basisvoorzieningen te realiseren. Daarmee groeit de kwaliteit en ook het imago en de aantrekkingskracht van de club. Het kan niet anders of dit leidt op termijn tot verdere groei: meer leden, meer sponsors, meer mogelijkheden, betere prestaties, meer plezier.

Sporten

  • Voetbal
  • Walking Football