Sportaanbieder

Studio Patricia

Over Studio Patricia

Studio Patricia biedt Pilates, Yoga en dans lessen in Utrecht Oost aan in de ruime, moderne Studio 3, bij Zwembad de Krommerijn. Reserveer je proefles online en kom langs!

Probeer onze Pilates methode uit, waarmee je je lichaam sterk maakt, blessures leert voorkomen en je flexibiliteit verhoogt. Of doe mee met een verkwikkende Vinyasa yogales vol verschillende oefeningen, van twists en ‘heupopeners’ tot achteroverbuigingen en balanceerposes, dit alles om je spieren zowel te versterken als te verlengen, zodat je een grotere mobiliteit en meer bewegingsvrijheid krijgt. Maar je kunt ook een BarreConcept les volgen, De nieuwe barre fitness workout die ballet toegankelijk maakt voor iedereen. Het combineert elementen van Pilates, Yoga, Ballet en duurtraining. Onder energieke muziek boetseert het je lijf, verlengt je spieren, lift je billen, vormt je armen, verstevigt je buik- en beenspieren.

Iedereen, van beginnend tot vergevorderd, is welkom!

Studio Patricia bevindt zich naast bushalte de Krommerijn, buslijn 12, tussen Utrecht CS en de Uithof. Om bij Studio Patricia te komen gaat u voor de hoofdingang van het zwembad links het hek door. Bij de studio is er voldoende en gratis parkeermogelijkheid.

Sporten

  • barreworkout
  • Dansen
  • Pilates
  • Yoga