Sportaanbieder

Studenten Krachtsport Vereniging Utrecht (SKVU) Obelix

Over Studenten Krachtsport Vereniging Utrecht (SKVU) Obelix

Wij zijn een groep studenten met een passie voor de krachtsport en een duidelijk doel voor ogen: krachtsporters in Utrecht een community geven om hun sport in te beoefenen.

We organiseren gezelligheidsevenementen zoals borrels, barbecues, feesten en reisjes voor enthousiaste krachtsporters. Daarnaast kunnen onze leden bij ons of de community terecht voor advies over hun trainingsschema, dieet en alle andere vragen. Of het nu gaat om het voorbereiden op een wedstrijd, ontwikkelen van een sportspecifieke krachttraining of om jou op weg te helpen van beginner naar krachtsportveteraan, bij de SKVU kun je terecht voor alles omtrent krachtsport.

We trainen in Kratistos, de externe gym van Olympos. Hier hebben we beschikking tot een rig met 6 plekken, 2 plankiers voor olympisch gewichtheffen, 2 bankdruktoestellen en losse bankjes voor in de rig, dumbbells, halters, meer dan 1000kg aan plates en nog veel meer!

Doordeweeks bieden we lessen aan in powerliften, calisthenics en olympisch gewichtheffen en ook zijn we steeds meer strongman-materiaal aan het aanschaffen. Onze leden doen verder mee aan wedstrijden waar zij tijdens de training ernaartoe en op de wedstrijd zelf worden bijgestaan door andere leden.

Sporten

  • Krachttraining

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Powerliften
Di.
20:30 - 22:15
Universiteitsweg 1
Olympisch Gewichtheffen
Do.
20:30 - 22:15
Universiteitsweg 1
Calisthenics
Wo.
20:30 - 22:00
Universiteitsweg 1
Wisselende les/Vrij trainen
Vr.
20:30 - 22:15
Universiteitsweg 1
Powerliften Wedstrijdteam
Wo.
20:30 - 22:00
Universiteitsweg 1

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
Jaarcontributie
Vanaf aanschaf voor 1 maart t/m 31 augustus
90,-
Jaarcontributie (1/2 jaar)
Vanaf aanschaf na 1 maart t/m 31 augustus
45,-