Sportaanbieder

Streetsports Kanaleneiland

Over Streetsports Kanaleneiland

Lekker sporten in je eigen buurt! Op de Courts en Playgrounds worden na schooltijd verschillende activiteiten georganiseerd door de Buurtsportcoach en zijn scholarshippers. Doe mee aan voetbal, basketbal, de sportmix of andere toffe sporten. In de wintermaanden gaat Streetsports naar binnen in de lokale gymzaal. Check het rooster onderaan deze pagina.

Kosten?
Streetsports is gratis!

In de winter (vanaf november t/m maart) verplaatst streetsports deels naar binnen en gaat het verder als zaalvoetbal of onder de naam sportmix. Kosten hiervoor zijn €1,00 per keer. Klik voor het actuele binnenrooster van zaalvoetbal en sportmix hier

Voor wie?

Voor kinderen en jongeren uit de buurt. De meeste kids zijn tot en met twaalf jaar, maar jongeren zijn ook welkom.

Locatie

Streetsports Kanaleneiland vindt plaats op de Cruyff Courts en Krajicek Playgrounds aan de Marco Pololaan en de Peltlaan. Het plein aan de Marco Pololaan ligt centraal in Kanaleneiland Zuid. Het plein aan de Peltlaan ligt tussen Speeltuin Anansi en Bredeschool Hart van Noord in Kanaleneiland Noord. Check de plattegrond onderaan deze pagina.

Organisatie

De organisatie van Streetsports ligt bij SportUtrecht. Naast SportUtrecht zijn verschillende partners actief op de pleinen, namelijk de sociaal makelaars van DOENJA Dienstverlening en de jongerenwerkers van Stichting JoU.

Trainers

Vanuit SportUtrecht staat Buurtsportcoach Youssef Talhaoui op de pleintjes, samen met verschillende scholarshippers uit de wijk. Scholarshippers werken vanuit de Krajicek Foundation en zijn meestal zelf woonachtig in de buurt. In ruil voor een studiebeurs organiseren zij sportactiviteiten op de Playgrounds.

Buurtsportcoach Youssef Talhaoui

Mail: youssef.talhaoui@sportutrecht.nl
Tel: 06-219033446

Sporten

  • Basketbal
  • Tennis
  • Voetbal

Playground Peltlaan (winter rooster)

hint
Dagen
Activiteit
Leeftijd
Tijden
Trainer
Zaterdag

Sportmix

8-13 jaar

14.00-16.00

Anouar el Margae

Playground Marco Pololaan (winter rooster)

hint
Dagen
Activiteit
Leeftijd
Tijden
Trainer