Sportaanbieder

Start to Finish Coaching

Over Start to Finish Coaching

Bij Start To Finish Coaching geloven wij in de kracht van de mens. Wij geloven dat iedereen als een atleet kan trainen. Het maakt niet uit welk niveau je hebt en hoe oud je bent. Sporten is voor iedereen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou door middel van persoonlijke begeleiding kunnen helpen om jouw doelstellingen te behalen.

Wat Start to Finish Coaching sterkt maakt is dat wij onze services aanbieden aan kleine groepen. Dit zorgt ervoor dat je in groepen traint van maximaal 6 tot 10 personen. Door kleine groepen te hanteren kunnen wij iedereen ook voldoende persoonlijke aandacht geven en zullen wij jouw motiveren om net een stapje verder te gaan. Naast het sporten vinden wij het belangrijk dat men ook plezier heeft.

Als voormalige topsporters in de atletiek weten wij wat er nodig is om beter te worden. Daarom geloven wij dat wij met de kleinste en makkelijkste trainingen al grote vooruitgang met jou kunnen boeken.

Wij zijn gespecialiseerd in coaching, kracht & core training, het verbeteren van de conditie, functionele training en het geven van kwalitatieve training. Daarnaast geloven wij in persoonlijke begeleiding bij iedere training.

Om de trainingen uitdagend te houden bieden wij gevarieerde trainingen aan. Geen training is hetzelfde.

In onze studio werken wij niet met fitnessapparatuur maar maken we o.a. gebruik van losse gewichten, het eigen lichaamsgewicht en andere functionele accessoires. Dit maakt het mogelijk om diversiteit toe te passen aan de trainingen. Daarnaast laten we je zien dat je met de basis spullen in huis ook thuis een workout van 20min kunt voltooien.

Ben je enthousiast geworden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw toekomst en hoe we elkaar kunnen helpen.

Waarom Start to Finish Coaching

  • Trainen in een kleine studio of buiten
  • Bootcamp in het Maximapark
  • Iedere training persoonlijke begeleiding
  • Geen training is hetzelfde
  • Trainen onder begeleiding van atleten
  • Train niet alleen de spieren, maar leer ook bewegen
  • Voor iedere doelgroep is training mogelijk

Sporten

  • Bootcamp
  • Personal training

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
Maandabonnement 1x in de week bootcamp
6 maanden
€25

Agenda

Activiteit
Datum
Tijd
Link
Proefles Bootcamp
25/05/2020
19:30-20:30