Sportaanbieder

Sporten voor je deur

Over Sporten voor je deur

Lekker in de buitenlucht, gezond en laagdrempelig sporten onder begeleiding van een enthousiaste en inspirerende trainer. En dat op loopafstand van je huis of werk. Op een tijdstip dat jou uitkomt. Na een uur of een half uur intensief sporten voel je je weer fit en energiek.

Sporten Voor je Deur verzorgt hooggewaardeerde trainingen bij jou voor de deur. Dat betekent geen reistijd en veel gemak. Doel is om samen met buurtgenoten of collega’s te werken aan je conditie, spierkracht en lenigheid. Gezelligheid wordt gecombineerd met een wekelijks variërend, uitdagend programma. Er zijn trainingen op vele locaties dus je kan met gemak een les inhalen als je een keer niet kan.

Sporten Voor je Deur bestaat sinds 2015 en is de eerste buitensportschool van Nederland! Met één abonnement kan je, naast bootcamp trainingen ook deelnemen aan yoga, pilates, (kick)boksen of andere sporten. Geen benauwde, zweterige sportschool met opgepompte fitnesstypes en harde muziek maar lekker trainen in de gezonde buitenlucht.