Sportaanbieder

Sport Centrum Utrecht

Over Sport Centrum Utrecht

Sportcentrum Utrecht biedt veel mogelijkheden, zoals poolen, snookeren, zaalvoetballen, bedrijfssport, groepslessen, squash en daarnaast SamSam (het sportcentrum voor kinderen).

Poolen

Ben jij op zoek naar een goed poolcentrum in en rondom Utrecht? Dan ben je bij Sport Centrum Utrecht aan het juiste adres. Je bent van harte welkom om te komen poolen bij Sport Centrum Utrecht.

Snookeren

Voor snookeren in en rondom Utrecht zijn wij het best te bereiken. Wij beschikken over 4 nieuwe Railey snookertafels van top kwaliteit. Voor rustig snookeren met vrienden of collega’s dan ben je bij ons aan het goede adres. Ondersteund met prima horeca voldoen we aan al je verwachtingen. Ook is het mogelijk om snooker les te nemen om je spel te verbeteren.

Zaalvoetbal

Met zaalvoetbal doen we de mogelijkheden tekort. Het gaat om Speed soccer, een hoogwaardig kunstgras voetbalveld met boarding en netten. Pas na een doelpunt stopt het spel… even!

Bedrijfssport

Sporten voor bedrijven, draagt bij aan de cultuur, is goed voor de werksfeer, gaat ziekteverzuim tegen, motiveert en maakt u als bedrijf gewild. Bovendien zijn ongezonde medewerkers een ware onkostenpost voor een bedrijf. Sporten voor bedrijven en Sport Centrum Utrecht zijn een match die zich zeker terugverdiend.

Groepslessen

Ben jij op zoek naar een goede groepslessen in en rondom Utrecht? Dan ben je bij Sport Centrum Utrecht aan het juiste adres. Je bent van harte welkom om te komen sporten bij Sport Centrum Utrecht.

Squash

Ben jij op zoek naar squash of een squashbaan in Utrecht? Je bent van harte welkom om te squashen bij Sport Centrum Utrecht. Wil je gezellig squashen in Utrecht met collega’s of vrienden dan ben je bij ons aan het goede adres. Nog nooit squash gespeeld? Wij helpen je aan meer squash plezier door middel van lessen of meer uitleg.

SamSam

Ben jij op zoek naar een sport voor kinderen in en rondom Utrecht? Dan ben je bij Samsam, (het eerste sportcentrum voor kinderen) en onderdeel van Sport Centrum Utrecht aan het juiste adres. Veel sporten voor kinderen zijn hier mogelijk. Je bent van harte welkom om te komen sporten met je kinderen.

 

Sporten

  • Poolbiljart
  • Snooker
  • Squash
  • Zaalvoetbal