Sportaanbieder

Speciaal Sportaanbod Overvecht

U-pas geschikt

Over Speciaal Sportaanbod Overvecht

Vanaf di. 24 oktober 2017 (na de herfstvakantie) wordt gedurende het gehele schooljaar 2017/2018 Speciaal Sportaanbod in Overvecht aanboden. Dit sportaanbod wordt in samenwerking met Harten voor Sport, de VSU en 3 sportaanbieders georganiseerd. Het is speciaal voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar met een verstandelijke beperking. De volgende sporten worden aangeboden:  Special Turnen door Fraternitas, Special Dance door PM-Dance en Taekwon-Do HEROES door Taekwon-Do IN NAE DO KWAN.  De sportlessen worden gegeven door trainers die ervaring en affiniteit hebben met de doelgroep.  Twee proeflessen per sport zijn gratis! Hierna betaal je contributie aan de sportaanbieder. Gebruik van U-pas is mogelijk. Kijk in het schema hieronder welke sport, wanneer en waar plaats vindt. Wanneer je mee wil doen, kan je je aanmelden via de contactpersoon van de sportaanbieder.

Turnen

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Autisme Spectrum Stoornis Verstandelijk

Special Turnen – Fraternitas

Wil jij leren klimmen, rollen, balanceren, lekker springen op de trampoline, lenig en sterk worden? Dan is special turnen echt iets voor jou! Plezier maken met elkaar staat voorop en iedereen kan gewoon lekker bewegen op eigen niveau.

Doe je ook mee? Kom dan naar Special Turnen in Overvecht van Fraternitas en probeer 2x gratis uit! Tot snel!

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Dinsdag
16.15 - 17.00
vanaf 4 t/m 12 jaar
Bangkokdreef 2

Dansen

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Autisme Spectrum Stoornis Verstandelijk

Special Dance – PM Dance

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Woensdag
16.15 - 17.00
Vanaf 6 jaar t/m 12 jaar
Gambiadreef 60

Taekwondo

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Autisme Spectrum Stoornis Verstandelijk

Taekwon-Do HEROES – Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Het Taekwon-Do HEROES  programma is een Taekwon-Do programma opgezet voor mensen met verschillende vormen handicaps. Onze club Taekwon-Do IN NAE DO KWAN vindt dat Taekwon-Do er voor iedereen is en dus geeft Boosabum Randy al jaren met veel plezier les aan deze geweldige groep leerlingen op de vrijdag (Ambachtsweg 50 Utrecht). Nu dus ook vanaf donderdag 26 oktober in Overvecht.

Bij ons kan “ IEDEREEN KAN EEN HELD ZIJN!” net als de bekende Special Heroes laten wij ook kinderen met een beperking ervaren hoe leuk sporten en bewegen kan zijn. Dat maakt het heel bijzonder. Samen grenzen verleggen, ieder op zijn eigen manier!.

Deze gedachten delen wij natuurlijk ook bij Taekwon-Do IN NAE DO KWAN, vandaar dus ook onze naam Taekwon-Do HEROES.

 

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Donderdag
16.15 - 17.00
vanaf 6 jaar t/m 12 jaar
Teun de Jagerdreef 1A