Sportaanbieder

Spark Sport

Over Spark Sport

Bij Spark Sport sport je verantwoord en effectief. Je bouwt kracht op, verbetert je conditie maar je werkt ook aan je flexibiliteit, coördinatie en balans. Zodat je fit wordt én blijft!

Je volgt de trainingen thuis (online via Zoom) of in het Griftpark. Je kiest wat jou het beste past. We geven meer dan 25 trainingen per week, dus altijd wel een moment dat jou goed uitkomt!

Tijdens de training word je persoonlijk aangemoedigd, uitgedaagd en eventueel gecorrigeerd door ervaren coaches.
Je wordt écht gezien en we denken mee wat het beste bij jou past.

Spark Sport heeft verschillende groepstrainingen.

Core: in deze training werk je aan je stabiliteit, coördinatie, balans en kracht. Een effectieve krachttraining voor je hele lichaam.

Interval: in deze training werk je aan cardio en kracht. Het is een effectieve training voor je hele lichaam waar krachtoefeningen afgewisseld worden met cardio oefeningen waarbij je hartslag omhoog schiet.

Tabata: in de tabata training train je in 30 minuten je hele lichaam. De serie uitdagende oefeningen waarbij kracht en cardio wordt afgewisseld.

Vitaliteit: de vitaliteit training is gericht op de mensen die lang niet gesport hebben, vanuit een blessure komen of die merken dat hun lichaam ouder wordt. In deze training werk je aan je conditie, kracht, balans en lenigheid. Het is een effectieve training voor je hele lichaam waarbij we rekening houden met jouw lichamelijke uitdagingen.

65+: de 65+ trainingen zijn gericht op kracht, balans, coördinatie en lenigheid. Onder persoonlijke begeleiding van een ervaren coach gaat iedereen op zijn/haar niveau aan de slag.

Voor wie? De doelgroep bij Spark Sport is 40+.

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Check rooster Griftpark: www.sparksport.nl/rooster
Blauwkapelseweg
Check rooster Online: www.sparksport.nl/rooster

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen: