Sportaanbieder

Skate Days

Over Skate Days

Kom skaten met ons! Wij geven skateboardles en organiseren skateboardevenementen voor alle leeftijden. Op meerdere locaties in Utrecht en omgeving geven wij skatelessen.

Onze lessen zijn voor beginners en gevorderden. Als je nog nooit hebt geskate dan beginnen wij met het aanleren van de basics. Heb je al meer ervaring, dan oefenen we op verschillende obstakels in een skatepark, zodat je overal in een skatepark zelfstandig leert skaten. Ben je nog beter, dan maken we het moeilijker en uitdagender en gaan we er voor zorgen dat je zoveel mogelijk nieuwe tricks leert.

In schoolvakanties organiseren wij skateboardevenementen en daarnaast verzorgen wij ook skatefeestjes.

Sporten

  • Skateboarden

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Skateweek
Ma. Di. Wo. Do. Vr.
9:30 - 12:30
meer info
De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. We gaan elke ochtend skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden in Skatepark Utrecht, dat betekent dat wij het hele park voor ons zelf hebben. Tussen de lessen door hebben we pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Na afsluiting van het programma kan je nog de hele dag zelf skaten in het skatepark!