Sportaanbieder

de Skateweek

U-pas geschikt

Over de Skateweek

Nieuwsgierig naar skateboarden of ben je al bekend met skaten en kan je er geen genoeg van krijgen? Dan kan je tijdens iedere schoolvakantie terecht bij de Skateweek

Inschrijven: www.skatedays.nl/skateweek

 

Wat is de Skateweek

Elke dag draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Tijdens de Skateweek krijg je iedere ochtend les van de skate-meesters en -juffen van Skate Days. De deelnemers worden in kleine groepjes ingedeeld, hierbij houden we rekening met het niveau en de leeftijd van de deelnemers. Samen met de docenten ga je aan de slag om de basis van het skateboarden goed onder de knie te krijgen. Ook skaters met meer ervaring kunnen bij ons terecht.

 

Voor wie is de Skateweek

De Skateweek is geschikt vanaf 6 jaar t/m 16 jaar.

De Skateweeek is voor ieder niveau. Je hebt geen skateboard ervaring nodig om mee te doen.

 

Wanneer is de Skateweek

De Skateweek duurt altijd meerdere dagen en vindt iedere schoolvakantie plaats. Je kan helemaal zelf beslissen welke dagen je mee wilt doen en hoeveel.

De Skateweek start iedere dag om 9:00 en eindigt om 12:30

 

(scroll naar beneden voor de actuele data)

 

 

Sporten

  • Skateboarden

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Skateweek
Ma. Di. Wo. Do. Vr.
9:30 - 12:30
meer info
De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. We gaan elke ochtend skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden in Skatepark Utrecht, dat betekent dat wij het hele park voor ons zelf hebben. Tussen de lessen door hebben we pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Na afsluiting van het programma kan je nog de hele dag zelf skaten in het skatepark!

Agenda

Activiteit
Datum
Tijd
Link
Skateweek Zomer week 1
01/06/2020
5 dagen
Skateweek Zomer week 2
29/07/2019
5 dagen
Skateweek zomer week 3
26/08/2019
6 dagen