Sportaanbieder

Mijn Kung Fu School

Over Mijn Kung Fu School

Mijn Kung Fu School is een school waarop je Shaolin Kung Fu kan leren. Onze lessen zijn voor jong en oud, voor beginners en voor de ervaren beoefenaars die meer diepgang zoeken in deze kunst(en). Bij ons staat kwaliteit en plezier bovenaan. Liever iets langer aan een specifieke techniek werken en hem dan ook echt kunnen, dan veel technieken leren zonder deze te beheersen. Ondanks dat bieden we een breed scala aan disciplines aan. Tijdens onze lessen komen meerdere aspecten van de vechtkunst aan bod. Zo werken we aan kracht, conditie en lenigheid, aan vormen die alleen worden uitgevoerd, aan 1-op-1 technieken zodat de toepassing van de technieken begrepen wordt, aan achterliggende theorieën en aan zelfkennis.

Naast deze wat serieuzere onderwerpen vinden we het dat Kung Fu ook leuk moet zijn. Zo hechten we veel waarde aan een groepsgevoel. Iedereen is welkom, ongeacht je leeftijd, afkomst, geslacht, ervaring of met welk doel je komt trainen. We weten zeer goed dat er altijd momenten zijn waarop je even geen Kung Fu doet en dan is een fijne groep de manier om toch naar de training te komen.

 

Historie

In 2007 is Shizi Hou opgericht door Wouter van Leeuwen en David Moh. Beide trainen van jongs af aan en hadden op dat moment al ervaring met lesgeven. Ze zijn begonnen met het idee zelf te gaan trainen en iedereen die mee wilde doen, was welkom. Snel bleek het toch echt een school te worden. Door de jaren heen is Shizi Hou gegroeid en hebben zowel nationale als internationale leerlingen veel prijzen gewonnen en aan optredens meegedaan. Ook zijn er leerlingen via Shizi Hou naar China gegaan om daar extra te trainen. Daarbij hebben we leerlingen die al jaren bij ons trainen en zo vooruit zijn gegaan dat ze ons kunnen assisteren bij het lesgeven. In 2017 heeft Wouter een stap terug gedaan en is de school verder gegaan onder de naam Mijn Kung Fu School

Al met al is Mijn Kung Fu School een organisatie die altijd op zoek is naar diepgang en verbetering, zonder de doelen en verwachtingen van de leerlingen uit het oog te verliezen.

Sporten

  • Chi kung
  • Qigong
  • Tai chi
  • Taijiquan
  • Kungfu

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Shaolin Kung Fu
Wo.
19:00 - 20:30
Van Bijnkershoeklaan 6

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
1x per week 1,5 uur les
3 maanden
€ 70,-