Sportaanbieder

Scuba-Go

Over Scuba-Go

Scuba-Go! duikteam is in 2004 opgericht om te kunnen voorzien in opleidingen voor PADI cursussen. Vanaf die tijd is er een groot aantal cursisten in opleiding geweest voor de diverse PADI opleidingen, zoals de cursus Open Water Diver, Rescue Diver en Dive Master. De opleidingsmogelijkheden zijn uitgebreid en er kunnen naast PADI opleidingen ook N.O.B opleidingen verzorgd worden. Daarnaast vinden er voor kinderen vanaf 7 jaar snorkelopleidingen plaats. Voor kinderen vanaf 10 jaar is er ook de mogelijkheid tot perslucht duiken.

In september zijn de activiteiten uitgebreid met het verzorgen van kinder snorkel- en duikfeestjes. Deze worden in zwembad De Wetering in Houten verzorgd in samenwerking met Optisport Houten. Met een team goed opgeleide vrijwilligers worden deze feestjes elke zaterdag en zondag tot een succes gemaakt.

In oktober 2018 is Scuba-Go! begonnen met het lesgeven aan zeemeerminnen. Een nieuwe sport waarbij snorkelen en freediving samen komen op leuke en creatieve wijze.

Scuba-Go! duikteam staat voor flexibele opleidingen waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Wij realiseren dit met een goed opgeleid team van vrijwilligers die ook zelf regelmatig scholing krijgen.

Scuba-Go! duikteam heeft als thuisbasis zwembad De Wetering.

Sporten

  • Duiken
  • snorkelen
  • Vinzwemmen
  • Watersport