Sportaanbieder

Hugo’s Yoga

Over Hugo’s Yoga

Welkom, wekelijks geef ik yogalessen in een intieme en persoonlijke sfeer.

 

In mijn yogalessen leer ik je om je te verbinden met je eigen ademstroom en met de bewegingen en sensaties van je lichaam, hierdoor ontstaat een dieper contact met het moment en wat je in het moment beleeft. Aan deze beleving hoeft niets veranderd te worden, ik nodig je juist uit om hierin steeds gevoeliger aanwezig te gaan zijn. Wat er nu kan gebeuren is dat je meer en meer gaat samenvallen met het geheel van wie je bent, in plaats van alleen maar aan de oppervlakte te blijven, geidentificeerd met je gedachtenstroom. Je komt dichter bij jouw werkelijke wezen, en daarbij horen ervaringen van diepe ontspanning, verstilling en ruimte.

 

Door de snelheid van het dagelijks leven in onze maatschappij verliezen veel mensen dit diepere contact met zichzelf. Dit proces kan echter alleen maar plaatsvinden als ieder gevoel van haast afwezig is, vanuit de beleving ‘ik heb hier echt alle tijd voor’. Daarom is er in mijn lessen een sfeer van rust en vertraging.

 

Ik geef de lessen niet vanuit een systeem maar vanuit mijn eigen beleving van moment tot moment, vandaar de naam Hugo’s Yoga!