Sportaanbieder

USFV Jungle-Speed

Over USFV Jungle-Speed

USFV Jungle-Speed (floorball)

Neem lichtgewicht kunststof materiaal, een sporthal met boarding, eenvoudige regels, een bank vol wisselspelers en je hebt floorball: de snelste teamsport ter wereld.

Floorball regels

Hoewel veel floorballregels van ijshockey komen, speel je floorball in een sportzaal, met sportschoenen, kunststof sticks en een zachte plastic ‘gaten’-bal. Floorball heeft maar weinig regels. Daardoor kan iedereen al meteen een aardig partijtje meespelen.

Al meer dan 1000 Floorball spelers in Nederland

Floorball komt oorspronkelijk uit Zweden, maar is nu hard bezig heel Europa te veroveren. In Zweden, Finland, Tsjechië en Zwitserland staat floorball inmiddels in de top 10 van populairste sporten. In Nederland spelen nu meer dan 1.000 mensen floorball!

Jungle-Speed voor en door studenten

U.S.F.V Jungle-Speed is een vereniging voor en door Utrechtse studenten die willen floorballen én op zoek zijn naar gezelligheid. Bij U.S.F.V. Jungle-Speed kun je twee keer per week trainen bij Olympos en is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan twee nationale competitievormen; grootveld en kleinveld. In het seizoen 2017-2018 trainen we op maandavond van 17:30 tot 19:00 uur in hal 3 en op donderdagavond van 18:30-20:00 in hal 1 van sportcentrum Olympos op de Uithof. Verder wordt sporten afgewisseld met veel gezellige activiteiten tevens nemen we deel aan diverse toernooien zoals Big Mixed, TOFF, ISSTT en het toernooi bij onze Duitse buren in Münster.

Sporten

  • Floorball