Sportaanbieder

Powerleague Utrecht – 5-aside voetbal

Over Powerleague Utrecht – 5-aside voetbal

Powerleague Utrecht

Powerleague 5-a-side is een leuke, snelle, non-stop vorm van voetbal waar spelers continu kunnen doorwisselen en plezier centraal staat.  Nieuw voetbalconcept in Nederland, teams van 5 tegen 5 spelen op kunstgras met boarding. Het is geschikt voor alle spelniveaus en de ideale manier om sociaal en sportief bezig te zijn! Powerleague Utrecht beschikt over twee 5-a-sidevelden, twee 6-a-side velden en één 7-a-side veld. Het complex is voorzien van schitterend kunstgras, het over kleedkamers en een gloednieuwe horeca voorziening. Overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk.  In de UK is Powerleague met 49 locaties, de grootste aanbieder van 5-a-side voetbal. Daar heeft het 5 tegen 5 voetbal het traditionele elftallen-voetbal al heeft verslagen.

Competities Powerleague

Powerleague’s competities lopen het hele jaar door. Er zijn meerdere competities en divisies op verschillende avonden. Kies de dag van je voorkeur en wij maken een planning, We melden zodra jouw team kan instromen. Er starten geregeld nieuwe competities. Wees er snel bij!

Speel nu mee met de eerste 5-a-side competities in Utrecht, Sportpark Zuilenselaan. Na Amsterdam onze nieuwste locatie.

Sporten

  • Voetbal

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
5-aside voetbalcompetities
Di. Wo. Do.
19:00 - 22:00
Burgemeester Norbruislaan 680
meer info
Powerleague organiseert gedurende het hele jaar 5-aside voetbalcompetities in Utrecht. Meld je team nu aan en krijg de eerste wedstrijd GRATIS! Elke Di, Wo & Do op sportpark Zuilenselaan. 2 x 25 minuten met scheidsrechter. Onbeperkt wisselen. Geen speler registratie. Topscorers, speler van het seizoen en online tussenstanden. Mail naar utrecht@powerleague.nl voor meer informatie of bel 085-2010 246. Dan helpen wij je graag verder!
Huur je eigen veld
Di. Wo. Do.
19:00 - 22:00
Burgemeester Norbruislaan 680
meer info
Geen zin in emails of telefoongesprekken? Boek direct via powerleague.nl/boek-direct-jouw-veld-utrecht/  jouw veld en speel 5/6-a-side voetbal. Vul het formulier in en krijg direct jouw bevestiging. Onze verlichte, all-weather velden zijn gebouwd met materialen van de allernieuwste technologie. Perfect voor het snelle spel van 5/6-a-side voetbal. Velden worden verhuurd per uur. Het is mogelijk om een reservering te doen voor 10 weken zodat elke week hetzelfde veld gegarandeerd is. Huur een veld voor plezier met vrienden of om te trainen met je voetbalteam. Beschikbaar op Di, Wo & Do avonden vanaf 19:00. Ma & Vrij op aanvraag. Lange termijn boekingen beschikbaar. Zakelijke deals & groepskortingen mogelijk. Geen lidmaatschap vereist, Pay & Play

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
Huur een veld
Per uur
€ 55,-
Competities
10 / 14 weken
€ 35,- per team per week

Agenda

Activiteit
Datum
Tijd
Link
Kennismakingstoernooien
09/08/2016
3 weken
5-aside competities
15/03/2017
Continu