Sportaanbieder

Play Padel Club Utrecht

Over Play Padel Club Utrecht

Padel is een snelle sport met dynamische elementen uit squash en tennis. Laagdrempelig, sociaal en de ideale sport voor elke leeftijd. Reserveer nu eenvoudig een padelbaan!

Utrecht here we are!

De snelst groeiende sport in Nederland is nu ook in Utrecht te beoefenen. De grootste indoor locatie van Nederland!

In december 2020 heeft Play Padel Club Utrecht haar deuren geopend. Helaas hebben ook wij onze deuren tijdelijk moeten sluiten vanwege de huidige lockdown, maar gelukkig zal Utrecht binnenkort weer kunnen gaan genieten van padel in onze club in Utrecht. Het is niet alleen de grootste indoor padel locatie van Utrecht, maar van héél Nederland. Met maar liefst 8 indoor banen is iedereen in Utrecht en omstreken welkom.

In een sportklimaat waar verenigingen en sportbonden hun bezetting zien dalen, knalt Padel in de tegengestelde richting en openen wij steeds meer banen. Waarom? Het is laagdrempelig, sneller, socialer en voller van energie dan andere balsporten. En het beste nog van alles? Bij Play Padel Club hebben wij geen lidmaatschap en kun jij spelen wanneer jij en je vrienden/vriendinnen het uitkomt!

Boek nu je baan via: www.playpadel.club

Check onze website of bel: 085 – 1850111

Het nieuwe sporten is flexibel. Zelfs in de 1,5 meter samenleving.

Padel wordt altijd gespeeld in dubbelvorm, in een glazen kooi omheind zorgt padel ervoor dat het sporten sociaal, toegankelijk en interactief is. Iedereen die na een eerste keer van de baan stapt merkt dat je snel de sport kan leren en er voldoende uitdaging is om beter te worden. De afstand tussen spelers is veel kleiner dan bij traditionele sporten, maar zonder contact en perfect voor de 1,5 meter samenleving. Het racket is te vergelijken met een houten beach racket, kleiner en het raakvlak dichter bij de hand, waardoor het makkelijker is om de sport op te pakken (hand-oog coördinatie).

Binnen 5 minuten heeft iedereen de vaardigheden om een partijtje te spelen. Ongeacht ervaring of gezondheid. Het draait in Padel niet om kracht, doordat de bal via de muur weer terugkomt, en de tegenstanders een tweede kans heeft de bal terug te slaan. Padel is hierdoor de laagdrempelige sport om in te stappen, het biedt ook zeker een uitdaging voor iedereen die hierin wilt groeien.

Ben je er helemaal klaar voor om te knallen? Er worden ook events georganiseerd waarbij je met bekende en onbekende spelers/speelsters op de baan gaat en je wedstrijden speelt.

Pop-up Roots

Play Padel Club NL is de eerste Padel/Urban Padel club van Nederland. Sinds de start d.m.v. een pop-up project in Amsterdam is de vraag naar Padel enorm gegroeid. Inmiddels zijn er 7 vestigingen in o.a. Amsterdam, Zwolle, Groningen en nu de toplocatie van Nederland in Utrecht met meer dan alleen padel banen. Een enorm terras, kleedkamers, douches en een lekker sfeertje die je moet ervaren.

We creëren op een unieke plek – een ontmoeting voor de lokale bevolking, de jeugd van omringende scholen en uiteraard allereerst de bewoners en werknemers uit de stad Utrecht.

Visie Play Padel Club 

Een urban club in elke stad. Niet een stoffig zaaltje maar liever in de stad, op een boot of op een dak. De sport mag gezien worden! Play Padel Club blijft niet stilstaan tot we Nederland de beste banen, service en allround-experience hebben gegeven met onze clubs. Zo werken we samen naar een fitter wereldje vol gezelligheid en zonder lidmaatschap!

We zijn geopend vanaf ‘s ochtends 07:30 tot ‘s avonds 23:00. Kom lekker op de fiets, met het openbaar vervoer of parkeer gratis voor de deur.