Sportaanbieder

Personal Trainer Leidsche Rijn

Over Personal Trainer Leidsche Rijn

Op iedere woensdag- en vrijdagmorgen een groepstraining in het Maximapark. Deze gevarieerde trainingen bestaan uit wandelen of hardlopen en krachtoefeningen om het uithoudingsvermogen en de spiermassa te vergroten. Techniek en een juiste uitvoering van de oefeningen zijn in deze trainingen heel belangrijk. Individueel wordt er dan ook veel aandacht besteed aan de veiligheid om risico’s op blessures zo klein mogelijk te maken. De trainingen zijn effectief doch gezellig en voor elk niveau geschikt.
De buitentrainingen worden gegeven in het mooie Maximapark in Leidsche Rijn. De trainingen zijn effectief, bijzonder gezellig en geschikt voor beginnende sporters en meer ervaren sporters! Het leuke van in groepsverband trainen is dat je elkaar kunt steunen en dat het extra gezellig is. Daarnaast geeft bewegen in de buitenlucht je extra energie! In de groepslessen worden krachttraining en cardiotraining gecombineerd. Je werkt iedere training aan je uithoudingsvermogen, je spierkracht en balans.
Waar en wanneer? Op iedere woensdagmorgen en vrijdagmorgen starten we om 9.00 uur in het Maxima Park.
PAR-Q Vragenlijst Alle deelnemers dienen vóór de eerste les  de PAR-Q vragenlijst –ingevuld en ondertekend- retour (deze krijg je na aanmelding per mail). Let op; Zonder formulier geen training!
Doe gewoon lekker mee en volg een gratis proefles om te kijken of het je bevalt!
Wil je meer informatie? Mail mij, Diana van Luijn, voor informatie of meld je aan.

Sporten

  • Bootcamp