Sportaanbieder

Parkourculture

U-pas geschikt

Over Parkourculture

Parkourculture bieden we onder andere freerunning lessen in Utrecht aan! Ervaar bij Parkourculture de freerun cultuur: ongedwongen samenzijn, samen leren en samen lekker bewegen. Het freerunnen van buiten halen wij naar binnen. Bij Parkourculture stomen we je tijdens de binnen lessen veilig klaar voor het echte werk buiten.

In de lessen gaan wij natuurlijk aan de slag met het leren van de vijf elementen van freerunning deze zijn: Flips/tricks, vaults, klimmen, swings en springen. Deze elementen worden op een speelse manier uitgelegd en uitgevoerd. De deelnemer is altijd vrij om het bepaalde element op zijn of haar niveau aan te leren en uit te voeren. Maar wel onder begeleiding en toezicht van een gecertificeerde professional.

Naast de vrijheid in het leren van de oefeningen focussen wij ook erg op het samen zijn gevoel. Hoe gaan we met elkaar om? Hoe kunnen we elkaar supporten? Hoe kunnen we veilig sporten ? Parkourculture wil een grote verantwoordelijkheid nemen op de nieuwe generatie en hun zo realistisch mogelijk voorbereiden op de toekomst op het gebied van freerunning.

Naast de vaste lessen kun je ook een van onze freerun JAMS bijwonen. Dit zijn openbare buiten trainingen voor iedereen! Op de jams zijn vaak veel freerunners aanwezig en ook mensen die kennis maken met freerunning. Het is de bedoeling dat we samen met elkaar kunnen bewegen en elkaar nieuwe dingen leren.

Wil je ook een keer een jam bijwonen volg ons op Instagram voor updates !!

Wil je liever binnen kennis maken met freerunning?

Vraag dan een proefles aan via onze website.

Sporten

  • Freerunning

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
freerunning les 7 tot 9 jaar
Di.
16:00 - 17:00
Kweektuinlaan 11
freerunning les 10+
Di.
17:00 - 18:00
Kweektuinlaan 11
freerunning les 7 tot 9 jaar
Wo.
16:00 - 17:00
Kweektuinlaan 11
freerunning les 10+
Wo.
17:00 - 18:00
Kweektuinlaan 11

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
regular
1x in de week training per maand opzegbaar.
35 euro per maand
precision
1x in de week training per jaar opzegbaar.
290 euro per jaar
frontflip
2x in de week training per maand opzegbaar.
48 euro per maand
swing
2x in de week training per jaar opzegbaar.
420 euro per jaar