Sportaanbieder

Paardensportvereniging en Ponyclub Midland

Over Paardensportvereniging en Ponyclub Midland

Paardensportvereniging en Ponyclub Midland bestaat al meer dan 30 jaar! Sinds de oprichting op 1 december 1988, maakt de vereniging gebruik van de accommodatie van de Utrechtse Manege. Hier worden al jaren officiële dressuur- en springwedstrijden georganiseerd en nog vele andere leuke activiteiten.

PV Midland maakt al sinds de oprichting gebruik van de accommodatie van de Utrechtse Manege. Deze moderne sportstal beschikt over alle moderne faciliteiten die nodig zijn om sportpaarden te onderhouden. De binnenbak (20×40) is in 2019 helemaal vernieuwd en beschikt over een hoogwaardige Grondslag bodem.

Het buitenterrein beschikt over een rijbaan van maar liefst 3000 vierkante meter. Alle bakken zijn voorzien van professionele Grondslag bodem die dagelijks wordt onderhouden. Er kan praktisch 365 dagen per jaar buiten worden gereden, zonder dat dat de paarden natte voeten krijgen. Gedurende zowel het indoor als het outdoor seizoen worden er  dressuur- en springwedstrijden georganiseerd.

De manege beschikt verder over vele wedstrijdhindernissen en een gezellige foyer. Neem voor meer informatie een kijkje op de website utrechtsemanege.nl.

Bij Paardensportvereniging & Ponyclub Midland worden twee verschillende lidmaatschapsvormen aangeboden. Er is een volledig lidmaatschap beschikbaar (inclusief lidmaatschap KNHS) en een goedkoper “Vrienden van Midland” lidmaatschap.

 

Sporten

  • Paardensport