Sportaanbieder

Only Friends Utrecht

U-pas geschikt

Over Only Friends Utrecht

Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Belangrijk hierbij is dat kinderen altijd mee kunnen doen, hard trainen en beter worden in hun sport naar keuze. De slogan van Only Friends luidt: “je bent goed zoals je bent!”. Op zaterdagochtend tussen 10.00-13.00 uur worden er verschillende sporten aangeboden in de sportzaal van De Hoogstraat Revalidatie. De keuze van sporten die worden aangeboden is afhankelijk beschikbaarheid van onze sportprofessionals.

Bekijk onze website voor het sportprogramma

 

Fitness

Yoga

Schaken

Handboogschieten

Boksen

Rolstoeltennis

Klimmen

Tennis

Tafeltennis

Dansen

Judo

Voetbal

Zaalvoetbal

RaceRunning

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Autisme Spectrum Stoornis Chronische aandoening Gedragsproblematiek Lichamelijk Meervoudig Niet aangeboren hersenletsel Verstandelijk Psychisch Visueel (blind/slechtziend) Auditief (doof/slechthorend)

Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Belangrijk hierbij is dat kinderen altijd mee kunnen doen, hard trainen en beter worden in hun sport naar keuze. De slogan van Only Friends luidt: “je bent goed zoals je bent!”. Op zaterdagochtend tussen 10.00-13.00 uur worden er verschillende sporten aangeboden in de sportzaal van De Hoogstraat Revalidatie. De keuze van sporten die worden aangeboden is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze sportprofessionals.

Bekijk onze website voor het sportprogramma!

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Zaterdag
10:00 - 13:00
vanaf 6 tot 18 jaar
Rembrandtkade 10