Sportaanbieder

Natuurlijk Sportief Utrecht

Over Natuurlijk Sportief Utrecht

NatuurlijkSportief is de meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur, waarbij plezier in bewegen voorop staat. We gaan de natuur in en daar is alles te vinden wat je nodig hebt om jezelf fysiek uit te dagen op een speelse manier. Je kunt er rennen, klimmen, balanceren, gooien, tillen, samen lachen en dat alles in een prachtig decor van gras, modder en bomen.

Het doel is om al je fysieke eigenschappen, weerstand, zelfvertrouwen en weerbaarheid te verbeteren. NatuurlijkSportief kan door iedereen worden beoefend. Het is een beweegconcept dat universeel toepasbaar is. Voor het eerst in je leven een steen boven je hoofd tillen of juist uren door de modder rennen, met takken smijten en in bomen klimmen; je zoekt zelf je persoonlijke uitdaging. Je bent welkom voor persoonlijke training of bij groepstraining die op meerdere niveaus worden aangeboden.

Dus, ga je mee buitenspelen?

Let op: vanwege de restricties in groepsgrootte zijn trainingen momenteel niet op vaste tijden maar plannen we ze samen in, dus neem vooral even contact op. Je bent meer dan welkom voor een gratis proefles.