Sportaanbieder

Peona, praktijk voor massage en balans

U-pas geschikt

Over Peona, praktijk voor massage en balans

Peona organiseert Lekker in je lijf, een les vol beweging en ontspanning voor vrouwen. Momenten vol aandacht voor jezelf, om lekker in je lijf te komen. Laat de zorgen van alledag laten varen en grond, balanceer, dans en haal adem. De lessen gaan om het plezier in samen bewegen. Er is geen beweegervaring nodig. In de eerste helft van les wordt er op muziek aan conditie en kracht gewerkt, in de tweede helft aan rekken en ontspanning. Doe mee met deze kleurrijke groep van ongeveer 12 vrouwen!

  • Wanneer: Maandagochtend 9-10, vanaf september op schooldagen.
  • Waar: Bij Bosshardt, Marco Pololaan 115-117, 3526 GB Utrecht
  • Kosten: eerste les gratis, €4 met U-pas, €6 zonder U-pas, per half jaar*

Meld je aan

* betaling per PIN of van je U-pas tegoed. Deelname wordt niet vergoed uit de aanvullende verzekering.
* dit is de opvolger van FysioGym voor vrouwen Kanaleneiland, waar je je voorheen kon opgeven bij Sonja van Fysiotherapie Marco Polo, kan dat nu bij mij.

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Lekker in je lijf
Ma.
09:30 - 10:30
Marco Pololaan 115-117
meer info
Lekker in je lijf , beweging en ontspanning voor vrouwen. Momenten vol aandacht voor jezelf, om lekker in je lijf te komen. Laat de zorgen van alledag laten varen en grond, balanceer, dans en haal adem. De lessen gaan om het plezier in samen bewegen. Er is geen beweegervaring nodig. In de eerste helft van les wordt er op muziek aan conditie en kracht gewerkt, in de tweede helft aan rekken en ontspanning. Doe mee met deze kleurrijke groep van ongeveer 12 vrouwen! Wanneer: Maandagochtend 9-10, vanaf september op schooldagen. Waar: Bij Bosshardt, Marco Pololaan 115-117, 3526 GB Utrecht Kosten: eerste les gratis, €4 met U-pas, €6 zonder U-pas, per half jaar* marise@peona.nl Meld je aan * betaling per PIN of van je U-pas tegoed. Deelname wordt niet vergoed uit de aanvullende verzekering. *dit is de opvolger van FysioGym voor vrouwen Kanaleneiland, waar je je voorheen kon opgeven bij Sonja van Fysiotherapie Marco Polo, kan dat nu bij mij.

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
half jaar lekker in je lijf
serie
60 euro met U-pas (+vergoeding mogelijk), 90 euro zonder

Agenda

Activiteit
Datum
Tijd
Link
Start Lekker in je lijf voorjaar 2018
08/01/2018
1 maand