Sportaanbieder

My Motion

Over My Motion

Leef je uit in de My Motion Dansstudio’s in Utrecht. Een greep uit het cursusaanbod: Hiphop new style, Streetdance, Modern, DanceMix, Kidsdance,Breakdance, Prinsessenballet en Klassiek Ballet. Jij kunt ook bij ons terecht voor sportieve conditielessen als Pilates, Dansconditie en NRG!.

Sporten

  • Breakdance
  • Dansen
  • Hiphop
  • Pilates
  • Streetdance

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Er wordt gedanst op diverse nummers van oa: Junior songfestival, K3, Top 40, Disney films en nog veel meer. De zaal waarin ze dansen is een professionele studio met spiegels en een discolamp. Dit is op zich al een beleving voor uw kind. Er wordt ook regelmatig met attributen gedanst, zoals bijvoorbeeld pompoenen, bezems en knuffels. Aanwezigheid van familie bij de les is geen enkel probleem. Deze groep draagt met trots de naam “Stars in Motion”.

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Dinsdag
17:30 - 18:15
10 t/m 25 jaar
Jutfaseweg 224

Sporten met een beperking

Heeft uw kind een verstandelijke beperking? Elke dinsdagavond is er een speciale dansles voor verstandelijk gehandicapten! Er wordt gedanst op diverse nummers van Kus, K3, Chipz, De Leeuwenkoning, Disney films en nog veel meer. De zaal waarin ze dansen is een professionele studio met spiegels en een discolamp. Dit is op zich al een beleving voor uw kind. Er wordt ook regelmatig met attributen gedanst, zoals bijvoorbeeld pompoenen, bezems en knuffels. Aanwezigheid van familie bij de les is geen enkel probleem. Deze groep draagt met trots de naam "Stars in Motion".