Sportaanbieder

Mindful Run® Regio Utrecht

Over Mindful Run® Regio Utrecht

Meer energie, minder stress en beter lopen? Dat kan met Mindful Run®! Hardlopen, maar dan anders. Ik ben Harjan en gecertificeerd Mindful Run® instructeur in de regio Utrecht. Beweging, in het bijzonder hardlopen, heeft mij veel gebracht in het leven. En dat gun ik iedereen. Als ik jouw instructeur mag zijn, gaan we samen hardlopen, maar niet zomaar. We doen het in jouw tempo en gebruiken diverse mooie en beproefde ademhalings-, loop- en mindfulnesstechnieken waardoor jij met plezier (beter) gaat lopen en je beter gaat voelen. Ook in het dagelijkse leven heb je hier profijt van en zet je met de opgedane kennis ook stappen in je persoonlijke ontwikkeling.

Snelheid is dus niet belangrijk, wel de ervaring! De individuele en groepscursussen die ik geef zijn geschikt voor iedere loper en zijn zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen.

Vanaf mei 2022 starten de 5- weekse groepscursussen weer op diverse data en locaties en er is nog plek! Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/mindfulrunregioutrecht/events .

Interesse of vragen? Stuur een mail naar info@beweegbelevenis.nl of bel/app mij op 0646017825.

Ben jij klaar voor Mindful Run®?

Sporten

  • Hardlopen
  • Body & Mind
  • Running therapie