Sportaanbieder

MHC Fletiomare

U-pas geschikt

Over MHC Fletiomare

MHC Fletiomare is een ambitieuze vereniging waar ruim 1700 leden op prestatief en recreatief niveau hockeyen. Fletiomare is de tweede hockeyvereniging van Utrecht. In het district Midden Nederland van de KNHB is Fletiomare inmiddels de op vier na grootste hockeyvereniging.

Sporten

  • G-hockey
  • Hockey

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Niemand buitenspel bij MHC Fletiomare. 

Met de slogan ‘niemand buitenspel’ wil MHC Fletiomare ook mensen met een licht verstandelijke beperking het plezier van het hockey laten beleven. Daarom is er bij MHC Fletiomare het G-hockey (per oktober 2008) gestart voor kinderen vanaf 8 jaar met een licht verstandelijke beperking. De trainingen vinden plaats in kleine groepen mede afhankelijk van de persoonlijke zorg die G-hockeyer nodig heeft.

Doelstelling G-hockey

Het doel van G-hockey is kinderen met licht verstandelijke beperking plezier en voldoening laten beleven aan hockey- en spelactiviteiten. Het uitgangspunt is’gewoon wat gewoon kan, en speciaal als het speciaal moet’.Het lidmaatschap van een hockeyclub met alle daarbij behorende activiteiten bevordert de integratie met de andere jeugdleden.

Eerste kennismaking

Kom zelf eens kennismaken en uitproberen of hockey bevalt. Trek trainingskleren en sportschoenen aan. Voor de kennismaking is hockeymateriaal beschikbaar om mee te oefenen. U kunt zich vooraf aanmelden via ghockey@fletiomare.nl.

 Klik hier voor meer informatie

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Zaterdag
14:00 - 15:00
vanaf 8 tot 30 jaar
Alendorperplaats 72
Dinsdag
19:15 - 20:15
vanaf 8 tot 30 jaar
Alendorperplaats 72