Sportaanbieder

Medisch Bewegingscentrum Utrecht

Over Medisch Bewegingscentrum Utrecht

Sinds mei 2002 is aan de Jan van Galenstraat het Medisch Bewegingscentrum Utrecht gevestigd. U kunt bij ons centrum terecht voor alle vormen van fysiotherapie. Daarnaast kunt u trainen met en op de modernste (fitness) apparatuur in een rustige ambiance.

Sporten

  • Fitness en groepslessen
  • Fysiotherapie
  • Fitness
  • Fysiofitness

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Wilt u na uw fysiotherapeutische behandeling graag onder controle blijven? Ofwilt u uw conditie verbeteren en onderhouden onder persoonlijkefysiotherapeutische begeleiding?Dat kan nu bij het Medisch Bewegingscentrum Utrecht!

U krijgt fysiotherapeutische begeleiding op basis van uw mogelijkheden, wensen en voorkeuren. Er zijn regelmatig evaluatiemomenten om uw doelen te controleren en eventueel uw programma bij te stellen. Voordat u start, willen we graag uw specifieke situatie leren kennen.Om de fysio-fitness zo persoonlijk en daardoor zo effectief mogelijk te maken, zal er eerst een intakegesprek plaats vinden. Hierin nemen wij met u door wat uw wensen en doelen zijn. Ook is er de mogelijkheid om een fitheidstest af te nemen waarin we uw conditie, BMI en lenigheid bepalen. Aan de hand van deze gegevens stellen we uw trainingsschema op.Wij garanderen een professionele begeleiding. De lessen zijn in groepsvorm met maximaal 6 personen. Gemiddeld zal de training bestaan uit een deel cardiotraining en een deel krachttraining.De laatste 15 minuten willen we gezamenlijk buik- en rugspierverstevigende oefeningen doen.

Indien u verhinderd bent, verzoeken wij u dit 24 uur van tevoren aan ons door te geven. U kunt gemiste trainingen op een ander trainingstijdstip in dezelfde week inhalen, indien u dit van te voren bij ons aangeeft.

Kosten: (Max. 6 personen in een groep.)

1 maal per week 60minuten: 40 euro per maand
2 maal per week 60minuten: 75 euro per maand

Individuele intake (eenmalig, maximaal 45minuten): 30 euro

Klik hier voor meer informatie over Fysio- Fitness

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Maandag
09:00 - 10:00
vanaf 12 jaar
Jan van Galenstraat 2- 4
Maandag
18:00 - 19:00
vanaf 12 jaar
Jan van Galenstraat 2- 4
Dinsdag
17:00 - 18:00
vanaf 12 jaar
Jan van Galenstraat 2- 4
Donderdag
09:00 - 10:00
vanaf 12 jaar
Jan van Galenstraat 2- 4
Donderdag
17:00 - 18:00
vanaf 12 jaar
Jan van Galenstraat 2- 4
Vrijdag
14:00 - 15:00
vanaf 12 jaar
Jan van Galenstraat 2- 4