Sportaanbieder

Lekker bezig met Leefstijl

U-pas geschikt

Over Lekker bezig met Leefstijl

Als leefstijlcoach bied ik een FitStap wandeltraining aan van 12 weken; dit is het beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Tijdens de wekelijkse training krijg je begeleiding van mij als gecertificeerde FitStap-coach. FitStap draait niet alleen om meer bewegen, want je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching (cognitieve fitness). De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat binnen FitStap centraal.

FitStap is bedoeld voor iedereen. Of je al een basisconditie hebt of niet en of je rekening moet houden met een beperking of niet, iedereen kan meedoen met FitStap. Je voert alle opdrachten helemaal op je eigen tempo en niveau uit. De groepstrainingen zijn zodanig opgebouwd dat ze voor iedereen haalbaar zijn.

Iedere week voer je naast de groepstraining twee zelfstandige trainingen uit. Deze kun je zelf inplannen, dus je kunt gaan wandelen wanneer het jou uitkomt. Van te voren krijg je een schema zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je iedere week via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Door deze opdrachten en tips krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

Sporten

  • Wandelen

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
FitStap wandeltraining
Wo.
10:30 - 11:30
Utrechtseweg 4
FitStap wandeltraining
Za.
10:30 - 11:30
Utrechtseweg 4

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
Totaal wandelprogramma inclusief gratis app en jaarlidmaatschap bij KWBN
12 weken
€ 139,=

Agenda

Activiteit
Datum
Tijd
Link
Proefles FitStap
02/07/2022
1 uur