Sportaanbieder

Kempo Vereniging Shaolin Chuan Fa

U-pas geschikt

Over Kempo Vereniging Shaolin Chuan Fa

Welkom bij Kempo Vereniging Shaolin Ch’uan Fa. We zijn een actieve sportvereniging uit Utrecht waar sinds 1975 traditionele Chinese vechtkunst wordt beoefend. We staan voor fysieke en mentale uitdaging, voor actie en rust, voor jong en oud. We zijn een vereniging van uitersten.

Voor jeugd van 6 tot 14 jaar hebben we twee keer per week training in Lunetten. Spelenderwijs leer je de Kempo / Kung Fu technieken, en er is ook veel aandacht voor balans, coördinatie, lenigheid en kracht.

Ben je 14 jaar of ouder, dan kan je aan 4 trainingen per week meedoen. In de reguliere training hebben we een uur conditie training en een uur technieken training. In de Yin training focussen we ons op de interne aspecten van de vechkunst, zoals qigong en meditatie. In de Yang training werken we daarentegen aan de externe dingen, zoals hardingsoefeningen en sparring.

Sporten

  • Kempo
  • Kungfu
  • Shaolin

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Jeugd
Ma. Do.
18:15 - 19:15
meer info

In het eerste gedeelte van de jeugd training werken we vooral aan algemene fysieke en mentale vaardigheden zoals conditie, kracht, lenigheid, balans, rollen en valbreken, samenwerken, doorzettingsvermogen, respect etc. Het tweede gedeelte gaan we met de Kempo technieken aan de slag. Je traint dan in een groepje met kinderen van hetzelfde niveau.

Volwassenen en Jongeren
Ma. Do.
19:30 - 21:30
meer info

Het eerste uur besteden we aan algemene fysieke en mentale vaardigheden zoals conditie, kracht, lenigheid, snelheid, doorzettingsvermogen etc. We trainen dan met de hele groep. Na een korte thee pauze gaan we verder met de Kempo technieken. We trainen dan in groepjes op basis van ervaring en niveau. We raden het sterk aan om naar zowel het eerste als tweede uur te komen, maar dit is niet verplicht.

Yin training
Wo.
19:30 - 21:00
Zwarte Woud 201
meer info

Deze training is volledig gericht op de interne aspecten van onze stijl. Denk hierbij aan oefeningen om technieken vanuit je lichaam in plaats van alleen je armen te geven, qigong, vorm, aarden, en meditatie. De training is toegankelijk voor alle niveau’s.

Yang training
Za.
11:30 - 13:00
Seychellenpad 6

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
Jeugd (6 t/m 13)
Per maand (per jaar)
€13 (€130)
Jongeren (14 t/m 18)
Per maand (per jaar)
€20 (€165)
Studenten (MBO, HBO, WO)
Per maand (per jaar)
€25 (€200)
Volwassenen
Per maand (per jaar)
€30 (€250)

Agenda

Activiteit
Datum
Tijd
Link
Introductie cursus Kempo
13/01/2020
3 weken